Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl

11 mei – Workshop Orgasmic Breathing met Pipaluk Universe

Vergroot je genot en je capaciteit voor orgastische ervaringen! Dat is de insteek van deze workshop. Beeld je in: een geheel lichaamsorgasme, multi-orgasmes (meerdere achter elkaar) en een steeds groter wordend gevoel van lust/genot/plezier, niet alleen tijdens seks (met jezelf of anderen), maar in heel je leven…

Wist je dat je je genot kunt uitbreiden met behulp van je adem? Je kunt het ermee vergroten en naar verschillende plekken in je lichaam brengen, zodat je je genot verspreidt en je helemaal vult. De adem heeft de kracht om je ervaring naar een hoger plan te tillen, waardoor je orgasme kan voelen als een oceaan van heerlijke gewaarwordingen die als eindeloze golven over je heen spoelen. Je kan met behulp van je adem zelfs leren om een orgasme te hebben als je vinger wordt gelikt of als je een verrukkelijke maaltijd eet.

In deze workshop gaan we de beginselen van de orgastische ademhaling ontdekken. De oefeningen zijn zo simpel dat je ze verder kunt verkennen in je eigen slaapkamer. Je zult leren hoe je kunt duiken in je eigen genot, weg van de gedachtes die je weerhouden om helemaal in je lichaam te zijn.

Voel je niet alleen; je bent niet de enige die soms aan boodschappenlijstjes denkt tijdens de seks. In deze workshop focus je je alleen op jezelf en op je eigen ervaring. Er zal geen aanraking plaatsvinden en je houdt je kleren gedurende de hele workshop aan. Je mag een vriendin of partner meenemen als je wil, zodat je de technieken samen (maar alleen) kunt beoefenen. Wat staat er op het programma? Veel ademhalingsoefeningen, liefdevolle begeleiding, meditaties en visualisaties, geluiden en humor. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden – wie weet, weet ik je te verrassen!

Datum: Zaterdag 11 mei
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Kleding: Comfortabele kleding
Prijs: €45

Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl