Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl

15 september – Workshop Yoni Yoga – Jade Egg Essentials

Dit is een zeer transformatieve vorm van YoniYoga, waarbij we gebruik maken van het zogenaamde jade-ei. Het jade-ei werd gebruikt in het oude China door ingewijden om de bekkenbodem te trainen. Slechts de keizerin en de concubines hadden kennis van deze geheime training, waardoor zij tot in het einde der dagen jong, mooi en vitaal bleven.

Met gebruik van het jade-ei leren we de bekkenbodem te versterken, we activeren de gezonde stoom van seksuele energie, we helen de vagina en openen deuren naar nieuwe orgastische dimensies. Het jade-ei wordt ingebracht in de vagina en met behulp van de bekkenbodemspieren bewogen om zo alle reflexzones in de vagina te stimuleren.

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor alle dames die alles over het jade-ei willen weten.

Je leert:
– hoe je het jade-ei moet schoonmaken en verzorgen
– hoe je het jade-ei inbrengt en uithaalt
– hoe je het jade-ei gebruikt
– de anatomie van de vagina
– een stap-voor-stap methode om als beginner aan de slag te kunnen met het jade-ei

Na deze workshop kan je:
– meer zelfliefde voelen
– meer zelfvertrouwen ervaren
– je makkelijker verbinden met je creativiteit
– je energieker en vitaler voelen

Over het jade-ei
Tijdens de workshop heb je een Jade-ei nodig. Je kan een goedkoop ei kopen (Google naar jade ei) om mee te starten en te proberen of het wat voor je is. Maar je kan ook meteen bij Marianne een Jade-ei kopen.

Het is belangrijk dat je een goed en hard ei gebruikt met het juist formaat (medium: 43mm x 30mm) en juiste boring van het gaatje waar een touwtje door gaat.

Marianne verkoopt hoge kwaliteit Nephrite Jade-Eitjes. Echte Jade is schaars en het is moeilijk om een echt jade ei te vinden. Alleen uit Canada komt nu nog echte goede jade die geschikt is voor inwendig gebruik. Veel andere steensoorten zijn zacht en poreus en breken makkelijk. En zijn om die reden niet geschikt voor inwendig gebruik, ondanks dat ze daar wel voor worden aangeboden. Let daar dus goed op bij de aanschaf van een jade-ei.

Vanwege de hoge kwaliteit van de steen biedt Marianne eitjes van Nephrite Jade aan. Echte jade is heel erg hard. Verder is Nephrite jade een yang steen die in China werd gebruikt om stagnerende yin te helen en balans aan te brengen in de vagina.
De Jade-eitjes van Marianne kosten €65,-. Met dit ei kun je je hele leven werken en ook gevorderde oefeningen doen.

Marianne neemt de Jade-eitjes mee naar de workshop, dus je kan voor de workshop een ei kopen mocht je dat willen. Neem dan wel contant geld mee om Marianne te betalen.

Prijs: *Early Bird prijs tot en met 31 augustus*: €45. Normale prijs: €55
Datum: Zaterdag 15 september
Tijd: 14.00-16.00
Wat moet je meebrengen?
Breng een grote handdoek waar je op kan liggen. Neem ook een glijmiddel mee of kokosolie als je dat liever hebt. Je eigen jade-ei (als je die hebt, stuur me anders een mail). Draag een lange rok of een losse harembroek.

Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl