21 september – Cursus Zwangerschapsyoga

Je zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Je lichaam verandert en bereidt zich langzaam voor op de komst van je kindje. Klachten als vermoeidheid, pijn rondom het bekkengebied, rug en schouders zijn normale verschijnselen.

Door middel van yoga ontstaat er meer ruimte in deze gebieden en leert je lichaam zich te ontspannen. En ook op emotioneel gebied is er van alles in beweging. Deze veranderingen verdienen, lichamelijk en mentaal wel wat extra aandacht!

Deze zwangerschapscursus staat in het teken van jouw zwangerschap en het contact maken met je kindje. Yoga laat de energie stromen, helpt te ontspannen en is een goede voorbereiding op de bevalling. Op een zachte en veilige manier werk je aan een soepel en sterk lichaam.
De lessen zullen bestaan uit het beoefenen van asana’s (yogahoudingen) en ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de bevalling.

We doorlopen samen alle fasen, je leert verschillende bevalhoudingen en diep ontspannen. Ook is er een partnerles waarbij we ruimschoots aandacht schenken aan de rol van de vader ( maar je mag ook iemand anders meenemen).

Les 1: Yoga met introductie ademhalingen/ diepe buikadem
Les 2: Yoga met intro flankadem
Les 3: Bekkenbodem
Les 4: Bevalhoudingen
Les 5: Persfase
Les 6: Partnerles – fasen bevalling en de rol van de vader.
Les 7: Herhaalles en ruimte voor vragen
Les 8: Terugkomdag

Voor wie: Vanaf 25 weken zwangerschap kun je aan deze cursus meedoen.
Data: Vrijdag 21, 28 september, 5, 12, 19, 26 oktober & 2 november. Plus terugkomdag (datum nog te bepalen/ afhankelijk van de geboortedata).
Tijd: 13.00 – 14.30
Prijs: Voor 8 bijeenkomsten €150

Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl