Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl

27 augustus – Cursus AerialYoga Detox met Janneke van Amelsvoort

Deze cursus is voor: Iedereen die fit zich fit wil voelen!

Aan het eind van de cursus: Ga je het leven schoon, fris en met nieuwe energie tegemoet!

Door middel de massages van het doek en de houdingen die een ontgiftende werking hebben, laat het lichaam los wat er niet thuis hoort. Een soort afvalverwerking dus.

Tijdens deze speciale 5-weekse AerialYoga Detox cursus krijg je les van de founder/oprichter van AerialYoga Nederland Janneke van Amelsvoort!

Een doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga (ook wel Antigravity Yoga genoemd). Zowel voor beginners als vergevorderde yogi’s en een nieuwe yoga-ervaring.

Daar waar omgekeerde houdingen als kopstand in mat yoga alleen voor gevorderden uit te voeren zijn, opent het doek in aerial yoga vele deuren; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Je partner, de hangmat, ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.

Spelen met zwaartekracht
Tijdens het spelen met de zwaartekracht, bouw je met plezier aan kracht, souplesse, vertrouwen en balans en krijg je de massages van het doek er gratis bij. Met kinderlijke speelsheid, ga je jezelf nog verbazen waartoe je in staat bent. Handstand, salto achterover, je draait er je hand niet voor om.

Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

Data: dinsdag 27 augustus, 3, 10, 17, 24 september
Kleding: Neem een shirtje met mouwtjes mee. Dit is prettiger voor je huid, maar ook voor de hygiëne.
Tijd: 20.30-21.45
Prijs: € 75

Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl