9 februari – Workshop: Business of met Willemijn & Floortje Laan

Heb je al wat workshops en cursussen burlesque gedaan en ben je er klaar voor om je ‘Tease’ op diverse podia te tonen? Wil je gaan optreden op festivals en burlesque feesten, je burlesque persona aan de rest van de wereld laten zien? Geef je dan op voor deze Business of Burlesque workshop!

Je leert: Praktische zaken zoals de regels van het inschrijven voor een festival, hoe werkt dat facturen en die BTW eigenlijk, en hoe bepaal je je gage? Maar we gaan ook in op een aantal simpele marketing trucs die je zonder budget kunt toepassen.

De workshop geeft je simpele en praktische tips in de wereld van de Business of Burlesque.

 

Sisters in Business
Floortje en Willemijn Laan zijn al sinds 2009 Sisters in Business. Ze combineren hun zakelijke inzicht met creativiteit en passie. Floortje heeft jarenlange (burlesque) performance ervaring en Willemijn weet hoe je van een hobbymatige naar een zakelijke aanpak kunt gaan.
Floortje en Willemijn hebben samen Amsterdam School of Burlesque en rasalila opgezet en laten uitgroeien van een klein studiootje met een paar lessen tot een studio met tientallen lessen, workshops en cursussen per week, diverse optredens en jaarlijkse (burlesque) theatershows.

Datum: Zaterdag 9 februari
Tijd:
15.30 – 18.00 uur
Prijs:
€40

Geef je op door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Als je je succesvol hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsemail.
Lukt iets niet? Stuur ons dan een email naar info@rasa-lila.nl