Revolution Slider Error: Slider with alias embodied-flow not found.
Maybe you mean: 'PoleChoreo' or 'aerialhoop' or 'acroyoga' or 'acrofit' or 'aerial-dance' or 'aerialyoga'

We hebben van nature een bron van energie binnenin ons, een ware natuurkracht, maar dat realiseren we ons helaas niet (altijd). Vertragen, het volgen van je lichaam’s natuurlijke ritme, is een simpele manier om je focus te verleggen naar binnen, en om vanuit daar te voelen wat je energie geeft. Bovendien creëert een innerlijke focus ruimte en stilte. Ik wil je uitnodigen om je sensualiteit wakker te schudden, je vrouwelijke energie aan te zetten en deze meditatie in beweging te ervaren. Open je lichaam naar jezelf!

In deze les creëert Juel een veilige plek om je naar binnen te leiden, en vanuit daar een verbinding te maken met je lichaam. Het aanzetten van je innerlijke wereld, van je gevoelens, het ervaren van stilte en sensuele energie, door middel van een zachte opbouw, vloeiende bewegingen, visualisaties en de ademhaling. Het toestaan van een energetische flow door je lijf, je gedachten op de achtergrond, terwijl jij duikt in de wereld van sensaties. Je zal je hele wezen voelen door mindfulle beweging en stilte – oftewel bewegingstherapie.

Als je merkt dat je vaak gevangen zit in de wereld van gedachten, of je voelt je uitgeput en opgebrand, dan zal deze meditatie in beweging je een diepere verbinding met jezelf brengen. Vanuit daar kan heling en rust ontstaan.

Geschikt voor alle levels en leeftijden.

Alleen voor vrouwen.