Vrouwen bezitten van nature over een grote innerlijke kracht, die we helaas niet vaak aanboren. Door je vrij te bewegen, en je focus naar binnen te verleggen, kom je vanzelf in contact met datgene wat je hart sneller doet kloppen. Bovendien maak je op deze manier ruimte voor stilte in jezelf. Ik nodig je uit om je sensualiteit te doen ontwaken, je vrouwelijke energie aan te zetten en om deze meditatie te ervaren. Maak ruimte voor jezelf!
 
In deze les, begeleidt Juel je naar een sterkere verbinding met je bekken, ook wel je creatieve centrum genoemd, door middel van beweging, visualisaties, ademhaling and stilte. Op deze manier kan de energie vrij in je lichaam stromen, opdat je geest tot rust kan komen en je jezelf de ruimte geeft om je speelsheid te ontdekken. Door mindful bewegingen en stilte wordt je hele zijn aangeraakt, een vorm van bewegingstherapie.
 
Stop met denken en doe mee met deze meditatie in beweging die je in contact doet komen met je eigen unieke vrouwelijke aard en wijsheid.
 
Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.
Alleen voor vrouwen