1. Het hart van rasalila: Interview met Maura van Bruggen
  2. Nieuw jaar, nieuwe docenten!
  3. 15 januari: Burlesque Showcase in Boom Chicago Amsterdam!
  4. Inspiratievideo: Sensual Flow

1. Het hart van rasalila

Deze maand in ‘Het hart van rasalila’ leer je yogadocente Maura van Bruggen kennen; waar geeft zij aandacht aan in haar lessen en wat verwacht ze van het jaar 2017…:

Hoe ben je bij rasalila terecht gekomen?
Via Zerline Nooij ben ik ooit zwangerschapslessen gaan invallen. Van invallen kwam een ontmoeting met Floortje en Willemijn en ging ik lessen overnemen van collega’s die weggingen.

Welke lessen geef je bij rasalila?
Ik geef Yoga Healing, dat is mijn eigen vaste les. En ik val in waar nodig is; voornamelijk Yoga Flow (Slow).

Waar geef je aandacht aan in jouw lessen (wat is jouw stijl)?
Ik geef aandacht aan intuïtie, eigenheid, gronding, belichaming van het leven door middel van de houdingen en oefeningen die we doen. Ook vind ik het belangrijk hoe je de oefeningen in het dagelijks leven integreert: waar vind je ze in terug?

Welke les volg je zelf graag?
Ik heb jaren professioneel gedanst en deed ook luchtacrobatiek, maar nu vind ik hangen en strekken in de doeken heerlijk! Ik ben ooit begonnen met Janneke van Amelsvoort van Aerial Yoga! Ik doe het te weinig, maar is echt een aanrader!

Januari is het begin van een nieuw jaar. Bij rasalila hebben we deze maand het thema “Transformatie”. Voel jij iets speciaals bij het nieuwe jaar?
2016 was voor mij een jaar van opruimen en loslaten. 2017 voelt voor mij als opnieuw inrichten. Ik heb besloten mij te richten op het WATER element. Afgelopen jaren heb ik namelijk veel gewerkt aan mijn Aarding (aarde, gronding) en Innerlijke kracht (vuur). De connectie met boven ofwel Ether, Lucht, Wind, heb ik sinds mijn 3e jaar al aan gewerkt. Water geeft voor mij doorstroming, vrijheid en vreugde. Mijn intentie is om heling te vragen vanuit water, oceanen en meer connectie met de dieren in het water. Maar ook zeker heling te geven, wat hard nodig is. Ik heb een fascinatie voor dolfijnen en walvissen. Deze beesten zijn de Engelen van de zee. Wat daaruit voortvloeit is voor mij ook een verassing, maar het wordt ongetwijfeld mooi transformerend en helend…

2. Nieuw jaar, Nieuwe docenten!

Wow! Zo veel prachtige docenten zijn onderdeel geworden van rasalila in de afgelopen weken en maanden. We laten je graag kennismaken met hen. Lees nog meer over deze docenten in hun biografie op de rasalila Team Pagina:

 Carolina Dorell: Modern Floor work and PoleFlow Nicky Gold: Pole Power and Pole Choreo
 Claudia Holvast: YogaFlow and YinYoga Jo Emmet: AerialYoga and AerialYoga restorative
 Suzanne Loh: PoleFlow and Aerial Strenght & Flex Yolanda van Welij: YogaFlow and YinYoga

 

3. 15 januari: Burlesque Showcase in Boom Chicago Amsterdam!

Op 15 januari is het weer zover! Een gloednieuwe Burlesque show op je op te warmen deze winter… 🙂
Met de nieuwste acts van de beste burlesque showgirls van Nederland! Trek je mooiste jurk aan, zet een hoed op e laat jezelf omver blazen door onze classy, sexy, grappige en stijlvolle showgirls!

Tijd: deuren open: 14.30h. Show: 15:00 – 17:00h.

Waar: Boom Chicago, Rozengracht 117, Amsterdam

Prijs: €12 pre sale (tot 14 januari). Pre sale prijs is alleen beschikbaar wanneer betaald voor aanvang van de show en niet aan de deur.
€15.-aan de deur

Suits & high heels?: Kleed je mooi aan! (Dat is super leuk! Geloof ons, wij weten het…:-)

Tickets: Email ons op: info@rasa-lila.nl

4. Inspiratievideo: Sensual Flow

Tess van der Putten is een van onze geliefde docenten. Ze heeft zelf de Sensual Flow lessen ontwikkeld en nu deze mooie video gemaakt om je het gevoel van Sensual Flow te laten beleven. Tess geeft vanaf 22 januari ook een vijfweekse cursus Sensual Flow deluxe, voor degene die hier de diepte mee willen in gaan… Maar kijk eerst deze prachtige video!