Ja, ik wil een Full Membership!

Leuk dat je een Full membership met korting wilt afsluiten bij rasalila! We zien er naar uit je snel te zien.
Vul hieronder het machtigingsformulier in en je Full membership gaat direct in (wil je een andere ingangsdatum, vul dit dan in het opmerkingsveld in).

WAT KRIJG JE?
Sluit een doorlopend Full Membership (met een Full membership volg je tot en met 16 lessen per maand) af en betaal de eerste maand maar 50% van het normale bedrag!

VOORWAARDEN
Ik sluit een doorlopend Full Membership (tot en met 16 lessen per maand) af bij rasalila te Amsterdam. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van drie, zes of twaalf volledige kalendermaanden.
Betaling vindt plaats via incasso.

Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik rasalila om het maandelijkse abonnementsgeld, te weten:
– €79 p.m. bij een minimum van 3 maanden.
– €72 p.m. bij een minimum van 6 maanden
– €65 p.m. bij een minimum van 12 maanden
maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Na de het minimale aantal maanden geldt een kalendermaand opzegtermijn.

MACHTIGINGSFORMULIER (SEPA) Full Membership:

Na versturen van het formulier verwerken we je machtiging, gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvang dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Toelichting voorwaarden

*  Het Full Membership is goed voor maximaal 16 lessen per maand.
* De minimale abonnementsduur kies je zelf bij aanvang van je abonnement: drie, zes of twaalf maanden. Na de minimale aantal maanden loopt het abonnement automatisch door en kan per kalendermaand per e-mail worden opgezegd met 1 maand opzegtermijn.
* Het abonnement kan altijd voor een volledige maand gepauzeerd (maximaal twee maanden per jaar, notificatie tijd twee weken voor 1e van de volgende betaling)