Ja, ik wil een Full Membership!

Leuk dat je een Full membership wilt afsluiten bij rasalila! We zien er naar uit je snel te zien.
Vul hieronder het machtigingsformulier in en je Full membership gaat direct in (wil je een andere ingangsdatum, vul dit dan in het opmerkingsveld in).

WAT KRIJG JE?
Sluit een doorlopend Full Membership (met een Full membership volg je tot en met 16 lessen per maand) af en betaal €75 p.m.!

VOORWAARDEN
Ik sluit een doorlopend Full Membership (tot en met 16 lessen per maand) af bij rasalila te Amsterdam. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van drie volledige kalendermaanden. Betaling vindt plaats via automatische incasso.

Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik rasalila om het maandelijkse abonnementsgeld (te weten, €75 per maand), maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven. Na de eerste drie maanden geldt een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan door een email te sturen naar info@rasa-lila.nl.

MACHTIGINGSFORMULIER (SEPA) Full Membership:

Na versturen van het formulier verwerken we je machtiging, gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvang dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Toelichting voorwaarden

* Het Full Membership is goed voor maximaal 16 lessen per maand.
* De minimale abonnementsduur is drie maanden. (per de 1e van de volgende maand van een volledige betaling). Na drie maanden loopt het abonnement automatisch door en kan per kalendermaand per e-mail worden opgezegd met 1 maand opzegtermijn.
* Het abonnement kan altijd voor een volledige maand gepauzeerd (maximaal drie maanden per jaar, notificatie tijd twee weken voor 1e van de maand)