Pole-Choreo2-BW

Pole Choreo

Je hebt een aantal dingen in en om te paal geleerd.
Draaien, zitten, ondersteboven… En nu?
In de Pole Choreo les leer je losse technieken aan elkaar te verbinden d.m.v. een choreografie en/of dans.

Pole-FlowBW

Pole Flow

Wil je leren paaldansen? Tijdens onze PoleFlow lessen ontwikkel je kracht, flexibiliteit en elegantie! En uiteraard leer je elke les weer nieuwe technieken en draaien.

chairdance_BW-Square

Chair Dance

In deze les gebruiken we de stoel als steun bij het balanceren, dansen en spelen.
Naast ChairDance moves & tricks leer je ook Sensual Floorwork.

Bellydance_klein_BW

Belly Dance

Deze lessen zijn de plek voor een mooie creatieve ontdekkingsreis naar de vrouwelijke mystiek, terwijl we het samenzijn met andere vrouwen omarmen.

Dance-it-outBW

Dance It Out

In deze les gaan we op een mindfulle reis in ons lichaam, als ware het een dansmeditatie. Je hoeft geen prima ballerina te zijn, come as you are: het gaat in deze les om jouw proces.

Pole-and-HeelsBW

Pole & Heels

Wanneer je pumps draagt, verandert je houding en attitude, in combinatie met paaldansen maakt dat je sterk, vrouwelijk en sexy!!! In deze les is het ontwikkel je lichaamsbewustzijn en balans.

CarribeanDance_200x200B&W

Wine your waist (Caribbean Dance)

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te dansen als een Caribbean “gyal”? Om te whinen, je heupen te isoleren en ‘to shake that booty’?

twerk BW

Twerk Dance

Wij gebruiken onderdelen van het twerken in deze Twerk Dance les; een perfecte booty en body workout!

Dans is voor velen een manier om zichzelf te uiten, om spanningen los te laten en plezier te hebben. Bij rasalila kun je verschillende danslessen volgen en ontdekken waar jouw passie ligt!

Wat neem je mee naar een dansles?
Trek gemakkelijk zittende kleding aan, waar je je goed in kunt bewegen. Denk aan een legging of sportbroek met een hemd of t-shirt. Als je gaat paaldansen is het fijn om een kort broekje aan te hebben voor oefeningen in de paal. De meeste danslessen bij rasalila zijn op blote voeten. Maar Burlesque is wel zo leuk op hoge hakken…

Zo veel docenten en stijlen! Welke les moet ik meedoen?
Al onze docenten hebben je graag in hun les. Met je intro unlimited maandkaart kun je zo veel lessen en docenten uitproberen als je wilt. Op deze manier kun je zien welke docent en stijl het beste bij jou past. Laat jezelf verrassen! Omschrijvingen per stijl vind je in het menu onder ‘groepslessen’.