Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om te dansen als een echte Caribische “gyal”? Om te whinen, je heupen te isoleren, je booty te shaken?

Whining, een dansstijl afkomstig uit het Caribische gebied en West-India, is een sensuele beweging waarbij je je heupen en taille ritmisch beweegt op (Carnival Soca) muziek. Deze les draait om het vergroten van positieve energie, om het bewustzijn in je lichaam te versterken, ‘sisterhood’ en het ultieme plezier om je billen te shaken. We leren onze taille los te maken en onze heupen te isoleren, te whinen dus, en zo de spanning uit ons onderlichaam te dansen terwijl we onze kracht en flexibiliteit vergroten. Met deze sexy en vrouwelijke bewegingen zul je zeker nieuwe sensaties in je lichaam creëren…

 
Juel (half-Caribisch van oorsprong) bestudeerde de afgelopen jaren hoe ze de Caribische dans kon ontleden naar de stappen die nodig zijn voor het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit in je heupen, taille en billen. Ze wil haar eigen cultuur, en in het bijzonder deze sensuele dans, overbrengen naar de Europese vrouw, omdat het vrouwen al eeuwenlang helpt bij een sterk, flexibel en pijnvrij lichaam. Daarnaast helpt het de energie in haar lichaam te houden in plaats van voornamelijk in het hoofd.
 
Kom op blote voeten of, als je je maximaal sexy wil voelen, hakken! En draag waar jij je sensueel in voelt.

Geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Alleen voor vrouwen.