Wil je leren paaldansen? Tijdens onze PoleFlow lessen ontwikkel je kracht, flexibiliteit en elegantie! En uiteraard leer je elke les weer nieuwe technieken en draaien. PoleFlow is super leuk voor iedereen; mannen, vrouwen, dik, dun, jong (minimale leeftijd 16 jaar) of oud. Iedereen kan het leren.

We beginnen de les altijd eerst met stretch- en ademhalingsoefeningen zoals bij yoga. Daarna leer je een choreografie en technieken in de paal. De lessen zijn gericht op het verbeteren van spierkracht en natuurlijk van de dansmoves rondom en in de danspaal. PoleFlow maakt je soepel, geeft zelfvertrouwen en zal daarbij al je spieren versterken.

Zodra je de technieken van het paaldansen meer eigen hebt gemaakt en vertrouwen hebt in je eigen kunnen, kun je aan het paaldansen een eigen ‘draai’ geven. Paaldansen kun je namelijk zo stoer, elegant of sexy maken als je zelf wilt.

Niveaus

Bij rasalila hebben we verschillende niveaus waar je kunt instromen:

  • Niveau beginners 1: Geen ervaring nodig. In 10 lessen leer je de basics van PoleFlow, basisdraaien, ondersteboven hangen in de paal, zitten in de paal en technieken om je lichaam te versterken en flexibeler te worden.
  • Niveau beginners 2 en Open level lessen: Bekend met: basisdraaien (cradle, caroussel, vooruit Hook, achteruit
    hook, corkscrew,fireman), klimmen, ondersteboven -vertical break).
  • Niveau intermediate (open level lessen): Vertrouwd met handstand. Zitten en achteroverhangen, combinatiedraaien, butterfly, aan 1 arm draaien.

Overgang naar een ander level of instromen gaat in overleg dit kan per persoon verschillen.
Bij rasalila wordt gekeken naar de persoonlijke kwaliteiten en ontwikkeling tijdens de lessen.

Kleding
Trek makkelijk zittende kleding aan waar je je goed in kunt bewegen. Voor oefeningen in de paal waarbij je je huid nodig hebt om te blijven ‘hangen’ is het belangrijk een kort broekje te dragen.

Minimale leeftijd: 16 jaar