Acro-YogaBW

Acro Yoga

Acro Yoga is een unieke combinatie van 3 traditionele disciplines
Een les Acro Yoga betekent verbondenheid, vertrouwen en plezier.

Yin-YogaBW

Yin Yoga

Yin Yoga is een intense yogastijl die je leert diep te ontspannen, je geest en lichaam voorbereidt op lange meditatiesessies en de essentiële lichaamsenergie (Chi) stimuleert in meridianen en organen.

Yoga-FlowBW

Yoga Flow

In de Yoga Flow lessen worden elementen uit zowel Hatha Yoga als Vinyasa Yoga gebruikt. In de lessen volgen de yogahoudingen elkaar in een vloeiende beweging op en volgen het ritme van de ademhaling

Yin-Yang-YogaBW

Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga is een heerlijke combinatieles. Het Yin-gedeelte slaat op het diepe rekken en strekken. Het Yang-gedeelte van de les komt overeen met de Vinyasa flow.

Tantra-YogaBW

Tantra Yoga

Deze les draait om de de tradionele betekenis van het woord tantra: het verkennen van ons bewustzijn.

Aerial-YogaBW

Aerial Yoga

Een doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga. Zowel voor beginners als vergevorderde yogi’s een nieuwe yoga ervaring.

YoniYoga_klein_effect

Yoni Yoga

Yoni Yoga is een nieuwe en krachtige vorm van vrouwenyoga. Speciaal ontworpen in samengang met de cyclus van de maan en de cyclus van de vrouwelijke energieën.

AerialMeditationBW

Aerial Yoni Meditatie

Werken met de zintuigen, wiegen in een hangmat, omringd worden door rustgevende muziek of de trillingen van een klankschaal… Je wordt begeleid om dieper te zakken in je zijn.

Misschien kom je naar yoga om flexibeler te worden, maar wees niet verbaasd als je er achter komt dat je door yoga dieper slaapt of je beter kun concentreren op je werk. Als je regelmatig yogalessen volgt, is de kans groot dat je veel van de volgende veranderingen opmerkt:

– Toename van flexibiliteit
– Toename van spierkracht
– Blijer
– Minder rugpijn
– Groter uithoudingsvermogen
– Betere focus op het werk
– Meer energie
– Beter slapen
– Een rustiger hoofd
– Gewichtsverlies
– Evenwichtiger humeur

Wat neem je mee naar een yogales?
Yoga beoefen je op een yogamat. Deze kun je zelf meenemen of je kunt een mat gebruiken van de studio. Een eigen mat is altijd prettiger omdat deze zich vormt naar jouw yogapractice en het is hygiënischer. Trek voor een yogales gemakkelijk zittende kleding aan, waar je je goed in kunt bewegen, bijvoorbeeld een legging of sportbroek met een hemd of T-shirt. Yoga is op blote voeten. Je kunt sokken meenemen voor de eerste paar oefeningen of voor tijdens de eindontspanning om geen koude voeten te krijgen.

Zo veel docenten en stijlen! Welke les moet ik meedoen?
Al onze docenten hebben je graag in hun les. Met je intro unlimited maandkaart kun je zo veel lessen en docenten uitproberen als je wilt. Op deze manier kun je zien welke docent en stijl het beste bij jou past. Laat jezelf verrassen!