Ja, ik wil een Light Membership!

Leuk dat je een Light membership wilt afsluiten bij rasalila! We zien er naar uit je snel te zien.
Vul hieronder het machtigingsformulier in en je membership gaat direct in (wil je een andere ingangsdatum, vul dit dan in het opmerkingsveld in).

WAT KRIJG JE?
Sluit een Light maandabonnement af en betaal €57,50 p.m.! Je kunt hiermee maximaal 5 lessen per maand volgen van het weekrooster bij rasalila.

VOORWAARDEN
Ik sluit een doorlopend Light maandabonnement af bij rasalila te Amsterdam. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van drie volledige maanden.

Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik rasalila om het abonnementsgeld (te weten, €57,50 per maand) maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven. Na de eerste drie maanden geldt er een maand opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan door een email te sturen naar info@rasa-lila.nl.

MACHTIGINGSFORMULIER (SEPA):

Na versturen van het formulier verwerken we je machtiging; dit gebeurt gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvangt dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Toelichting voorwaarden

* De minimale abonnementsduur is drie maanden. Na drie maanden loopt het abonnement automatisch door en kan het per kalendermaand worden opgezegd met één maand opzegtermijn. Opzegging vindt altijd plaats per e-mail.
* Het abonnement kan altijd voor een volledige kalendermaand gepauzeerd worden (maximaal drie maanden per jaar, notificatie tijd twee weken voor de volgende betaling).