Ja, ik wil een Light Membership met 25% korting op de eerste 3 maanden!

(Actie loopt tot & met 27 september 2021)

Leuk dat je een Light membership met korting wilt afsluiten bij rasalila! We zien er naar uit je snel te zien.
Vul hieronder het machtigingsformulier in en je membership gaat direct in (wil je een andere ingangsdatum, vul dit dan in het opmerkingsveld in).

WAT KRIJG JE?
Sluit een Light maandabonnement af en betaal de eerste 3 maanden 25% van het normale maandbedrag! Je kunt hiermee maximaal 5 lessen per maand volgen van het weekrooster bij rasalila.

VOORWAARDEN
Ik sluit een doorlopend Light maandabonnement af bij rasalila te Amsterdam. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van drie, zes of twaalf volledige kalendermaanden.

Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik rasalila om het abonnementsgeld, te weten:
– €59 p.m. bij een minimum van 3 maanden (korting nog niet meegerekend).
– €54 p.m. bij een minimum van 6 maanden (korting nog niet meegerekend).
– €49 p.m. bij een minimum van 12 maanden (korting nog niet meegerekend).
Maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven. Na de het minimale aantal maanden geldt een kalendermaand opzegtermijn.

MACHTIGINGSFORMULIER (SEPA):

Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden van rasalila en machtig ik rasalila het abonnementsgeld maandelijks via SEPA van mijn bankrekening af te schrijven.

Na versturen van het formulier verwerken we je machtiging; dit gebeurt gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvangt dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Toelichting voorwaarden

* De minimale abonnementsduur kies je zelf bij aanvang van je abonnement: drie, zes of twaalf maanden. Na de minimale aantal maanden loopt het abonnement automatisch door en kan per kalendermaand per e-mail worden opgezegd met 1 maand opzegtermijn.
* Het abonnement kan altijd voor een volledige kalendermaand gepauzeerd worden (maximaal twee maanden, notificatie tijd twee weken voor de volgende betaling).