Ja, ik wil een Unlimited Membership met de eerste 3 maanden 25% korting!

(Actie loopt tot & met 27 september 2021)

Leuk dat je een Unlimited membership met korting wilt afsluiten bij rasalila! We zien er naar uit je snel te zien.
Vul hieronder het machtigingsformulier in en je membership gaat direct in (wil je een andere ingangsdatum, vul dit dan in het opmerkingsveld in).

WAT KRIJG JE?
Sluit een Unlimited maandabonnement af en ontvang je de eerste 3 maanden 25% korting op het normale maandbedrag! Je kunt hiermee ongelimiteerd lessen volgen van het weekrooster bij rasalila.

VOORWAARDEN
Ik sluit een doorlopend Unlimited maandabonnement af bij rasalila te Amsterdam. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van drie, zes of twaalf volledige kalendermaanden.
De betaling vindt plaats via automatische incasso.

Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik rasalila om het abonnementsgeld, te weten:
– €92,50 p.m. bij een minimum van 3 maanden (korting nog niet meegerekend).
– €85 p.m. bij een minimum van 6 maanden (korting nog niet meegerekend).
– €79 p.m. bij een minimum van 12 maanden (korting nog niet meegerekend).
Maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven. Na de het minimale aantal maanden geldt een kalendermaand opzegtermijn.

MACHTIGINGSFORMULIER (SEPA):

Hierbij ga ik akkoord met de voorwaarden van rasalila en machtig ik rasalila het abonnementsgeld maandelijks via SEPA van mijn bankrekening af te schrijven.

Na versturen van het formulier verwerken we je machtiging; dit gebeurt gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvangt dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Toelichting voorwaarden

* De minimale abonnementsduur kies je zelf bij aanvang van je abonnement: drie, zes of twaalf maanden. Na het minimaal aantal maanden loopt het abonnement automatisch door en kan het per kalendermaand worden opgezegd met één maand opzegtermijn. Opzegging vindt altijd plaats per e-mail.
* Het abonnement kan altijd voor een volledige kalendermaand gepauzeerd worden (maximaal twee maanden per jaar, notificatie tijd twee weken voor volgende betaling).