1. Het hart van rasalila: Interview met Claudia Holvast
  2. -VIDEO- Waarom je de Jade Egg zou moeten kennen
  3.  Speciaal cadeau voor vrienden of familie nodig?

1. Het hart van rasalila

Deze maand in ‘Het hart van rasalila’ leer je Claudia Holvast kennen! Ze is een van onze gepassioneerde yoga docenten die lesgeeft aan zowel beginners als wat meer gevorderden. Naast de aandacht voor het technische aspect van yoga, heeft ze een mindful aanpak in haar yogalessen. Lees hier haar interview en schrijf je voor een les om haar lessen zelf te ervaren!

Hoe ben je bij rasalila terecht gekomen?
Via het enthousiasme van mijn dochter met betrekking tot rasalila. Een aantal jaar geleden deed ze  een burlesque cursus  en paaldansen bij rasalila. Ik woonde zelf toen nog deels in Engeland. Toen ik weer in Amsterdam woonde ben ik een yogales gaan volgen en inmiddels heb ik zelf ook een burlesque cursus gedaan en ben ook ik groot fan van rasalila.

Welke lessen geef je bij rasalila?
Ik geef slowflow om 10:30 en daarna yin yoga om 12:15. Beide op zondag morgen.

Waar geef je aandacht aan in jouw lessen (wat is jouw stijl)?
Een benadering  die zich waarschijnlijk ook wel mindful laat noemen

Welke les volg je zelf graag?
Zelf wissel ik het liefst alle stijlen met elkaar af. Van Yin yoga, kundalini, Vinyasa, Tantra tot Iyengar. Helemaal afhankelijk van waar ik op een bepaald moment  behoefte aan heb.  De lessen die ik volg zijn veelal wel yogalessen.

Thema van maand is REFLECTIE. Is er een onderwerp in je leven waar je dan aan denkt, of als terugkijkt op afgelopen jaar zie je een bepaald terugkerend thema?
Een terugkerend en aanhoudend thema in mijn leven is de constante nieuwsgierigheid en interesse in dat wat we zijn, bewustzijn en de werking daarvan.

2. -VIDEO- Waarom je de Jade Egg zou moeten kennen
Deze video geeft je een korte introductie over de Jade Egg en haar connectie met Tantra.


Wil je na het zien van deze video meer leren over de Jade Egg, kom dan naar de Workshop YoniYoga – Jade Egg Essentials van Marianne van Katwijk op 18 november bij rasalila!