1. Het hart van rasalila: Interview met Nicky Gold

1. Het hart van rasalila

Deze maand in ‘Het hart van rasalila’ leer je Nicky Gold kennen! Ze is een veelgevraagd performer, paaldanseres en burlesque showgirl en natuurlijk een van onze PoleFlow en Aerial Hoop docenten!

Hoe ben je bij rasalila terecht gekomen?
Een aantal jaar geleden heb ik zelf in een burlesque show gedanst en wilde ik ook graag paaldansen om me te onderscheiden van de rest. Floortje heeft haar eigen burlesque shows, dus voelde ik al een kleine klik en zo ben ik begonnen met lessen volgen bij rasalila.

Welke lessen geef je bij rasalila?
Momenteel geef ik Pole Power en Aerial Hoop lessen bij Rasalila, als ik lessen inval zijn dit vaak ook Pole Choreo en Pole & Heels.

Waar geef je aandacht aan in jouw lessen (wat is jouw stijl)?
Tijdens mijn lessen focus ik voornamelijk op kracht en de afwerking van bewegingen. Sommige leerlingen zouden Pain Pole ook een goede naam vinden voor mijn lessen. Helemaal stuk gaan op een bootcamp manier is mijn stijl. Tijdens de les hoor je me vaak roepen: Point your feet!!

Welke les volg je zelf graag?
Het liefst volg ik zelf Pole & Heels. Ik hou van mooie bewegingen en dansen met een flow en dit komt allemaal terug in Pole & Heels. Iedereen geeft hier zijn/haar eigen draai aan. Het maakt me ook een stuk zelfverzekerder.

Thema van maand is CHALLENGE. Wat is een uitdaging voor jou?
Wat momenteel een uitdaging is, is balans vinden in het lesgeven/werken en zelf trainen. Ik wil het liefst alles, maar ik merk dat dat soms niet te doen is en het me enorm veel stress geeft. Alles moet 100% van mezelf en ik merk dat ik mezelf dan voorbij loop. Dus mijn uitdaging is vaker stil zitten en even niets doen, even resetten.

Schrijf je in voor een les van Nicky via ons rooster!