1. Het hart van rasalila: Interview met IIlja Bos
  2. Nieuwe Workshops
  3. 1 t/m 7 oktober Sale week voor nieuwe klanten: met op 7 oktober Open Huis met Gratis playground & grote korting

1. Het hart van rasalila

Deze maand in ‘Het hart van rasalila’ leer je IIlja Bos kennen! IIlja is Yogadocente en is terug van lang weggeweest. We zijn blij haar weer in ons team te mogen verwelkomen.. 🙂 Ze deelt met ons haar verhaal …:

Hoe ben je bij rasalila terecht gekomen?
Via Leah Kline ben ik Rasalila ingerold. Trots was ik haar lessen tijdelijk te kunnen vervangen om uiteindelijk ze volledig over te nemen. Omdat ik besloot naar het buitenland te gaan heb ik het stokje weer kunnen doorgeven.
Na een tijdje gereisd te hebben en grotendeels in een Ashram te hebben gewoond ben ik weer terug in Nederland en heel dankbaar weer bij Rasalila les te mogen geven.

Welke lessen geef je bij rasalila?
Dinsdagochtend geef ik nu twee fijne lessen.

Gentle morning flow om 7.45uur en de les Yoga & Meditatie om 9.00uur.

Waar geef je aandacht aan in jouw lessen (wat is jouw stijl)?
Mijn lessen zijn vrij intuïtief. Ik heb altijd de grote lijnen voor me, maar als ik eenmaal de studio in loop kan dat zomaar veranderen. Alles veranderd continue, niets staat vast. Vooral dat wil ik meegeven, je laten ervaren dat elk gevoel, fysieke uiting of gedachte komt en gaat. Vanuit meditatie en yoga objectief leren te kijken naar wat zich aandient, zonder oordeel.

Welke les volg je zelf graag?
Vooral meditatie en slow flows spreken mij op dit moment het meest aan. Deze vormen van yoga brengen mij het dichts bij mezelf.

Thema van September is Zintuigen/Senses.
Welke zou jij wat meer willen toepassen?
Door vaker te mediteren worden je zintuigen sterker. Als we het over zintuigen hebben denken we vaak aan horen, zien, ruiken en proeven. We hebben ze nodig om überhaupt te kunnen waarnemen. Daar wil ik een zintuig ‘aan toe voegen’. Het hart. Niet zozeer het fysieke hart maar de ruimte daaromheen. Als je met je aandacht naar je hart zakt en visualiseert door je hart te ademen voel je zelf al wat er gebeurt. De plek waar een hogere intelligentie ligt dan de hersens, de mind. Je hart waar je bewustzijn ligt, waar pure liefde uit voortkomt.
We kennen allemaal het gevoel; dat ‘dacht’ ik al. We voelen vaak al lang dat iets niet meer werkt en je voelt de sparkle wanneer wel iets werkt zonder dat je mind, je gedachten hier nog enige logica over gecreëerd hebben. In onze maatschappij leren we vooral rationeel te denken. Wat is verstandig, heb je wel gedacht aan ‘alle beren op de weg’. Rationele beslissingen worden vaak vanuit angst genomen. Wat als je de beslissing vanuit je hart neemt. Je voelt dat je dit moet doen, de angsten te laten zijn voor wat ze zijn. Als je vanuit de liefde van je hart gaat leven geeft dat niet alleen een hoop rust maar dan zul je snel gaan merken dat miracles bestaan.

 2. Nieuwe Workshops

We hebben weer een hele fijne selectie WORKSHOPS deze maand (Aerial Hammock Play, Burlesque Grease Tease, Acro Duo-Stretch, AerialYoga, …)

Heb je een Unlimited Membership? Dan krijg je 10% korting op (bijna) al onze workshops en cursussen!

Boek hier je favoriete workshop! >>

3. 1 t/m 7 oktober Sale week voor nieuwe klanten:
met op 7 oktober Open Huis met Gratis playground & grote korting

Wil je al een tijdje lessen uitproberen bij rasalila? Ben je al klant bij rasalila en wil je een vriend(in), familielid of collega introduceren? Tussen 1 en 7 oktober hebben we SALE week voor nieuwe* klanten met op Zaterdag 7 oktober een OPEN HUIS met GRATIS Playground waar je aan mee kunt doen!
Dit geeft je de mogelijkheid veel van de fantastische dingen uit te proberen die we bij rasalila aanbieden.

Meer info >>

Because we ?  you…
Join us by sharing your favorite rasalila moments with the hashtag #rasalilastudio on Instagram and Facebook.