Ja, ik wil een Unlimited Membership!

Leuk dat je een Unlimited membership met korting wilt afsluiten bij rasalila! We zien er naar uit je snel te zien.
Vul hieronder het machtigingsformulier in en je membership gaat direct in (wil je een andere ingangsdatum, vul dit dan in het opmerkingsveld in).

WAT KRIJG JE?
Sluit een Unlimited maandabonnement af en betaal de eerste maand maar 50% van het normale maandbedrag! Je kunt hiermee ongelimiteerd lessen volgen van het weekrooster bij rasalila.

VOORWAARDEN
Ik sluit een doorlopend Unlimited maandabonnement af bij rasalila te Amsterdam. Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van drie, zes of twaalf volledige kalendermaanden.
De eerste betaling is het pro rata bedrag van de resterende dagen van de lopende maand (ingangsdatum is de dag waarop je onderstaand formulier invult, tenzij anders aangegeven) en vindt plaats via automatische incasso. Het pro ratio bedrag wordt gecalculeerd op basis van het normale tarief.

Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik rasalila om het abonnementsgeld, te weten:
– €92,50 p.m. bij een minimum van 3 maanden.
– €85 p.m. bij een minimum van 6 maanden
– €79 p.m. bij een minimum van 12 maanden
Maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven. Na de het minimale aantal maanden geldt een kalendermaand opzegtermijn.

MACHTIGINGSFORMULIER (SEPA):

Na versturen van het formulier verwerken we je machtiging; dit gebeurt gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvangt dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Toelichting voorwaarden

* De minimale abonnementsduur kies je zelf bij aanvang van je abonnement: drie, zes of twaalf maanden (per de 1e van de maand van een volledige betaling). Na de minimale aantal maanden loopt het abonnement automatisch door en kan het per kalendermaand worden opgezegd met één maand opzegtermijn. Opzegging vindt altijd plaats per e-mail.
* Het abonnement kan altijd voor een volledige kalendermaand gepauzeerd worden (maximaal twee maanden per jaar, notificatie tijd twee weken voor 1e van de maand).