Ja, ik wil een Unlimited Membership!

Leuk dat je een Unlimited membership wilt afsluiten bij rasalila! We zien er naar uit je snel te zien.
Vul hieronder het machtigingsformulier in en je membership gaat direct in (wil je een andere ingangsdatum, vul dit dan in het opmerkingsveld in).

WAT KRIJG JE?
Sluit een Unlimted maandabonnement af en betaal €89 per maand. Je kunt hiermee ongelimiteerd lessen volgen.

VOORWAARDEN
Ik sluit een doorlopend Unlimited maandabonnement af bij rasalila te Amsterdam.
Het contract is doorlopend en heeft een minimale duur van drie volledige kalendermaanden.
De eerste betaling is het pro rata bedrag van de resterende dagen van de lopende maand en vindt plaats via automatische incasso. Het pro rata bedrag wordt gecalculeerd op basis van het maandtarief (€89 p.m).

Door hieronder mijn gegevens in te vullen en te versturen machtig ik rasalila om het abonnementsgeld (te weten, €89 per maand voor minimaal 3 volledige kalendermaanden) maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven. Na de eerste drie maanden geldt er een maand opzegtermijn (een volledige kalendermaand). Je kunt opzeggen door een mail met je opzegging te sturen naar info@rasa-lila.nl.

MACHTIGINGSFORMULIER (SEPA):

Na versturen van het formulier verwerken we je machtiging; dit gebeurt gewoonlijk binnen 24 uur. Je ontvangt dan een bevestigingsmail op het opgegeven mailadres.

Toelichting voorwaarden

* De minimale abonnementsduur is drie maanden (per de 1e van de maand van een volledige betaling). Na drie maanden loopt het abonnement automatisch door en kan het per kalendermaand worden opgezegd met één maand opzegtermijn. Opzegging vindt altijd plaats per e-mail.
* Het abonnement kan altijd voor een volledige kalendermaand gepauzeerd worden (maximaal drie maanden per jaar, notificatie tijd twee weken voor 1e van de maand).