PRIVACY POLICY

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

rasalila
www.rasa-lila.nl
Amsterdam, mei 2018

Bescherming Persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus; rasalila zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet


Over Ons

De website www.rasa-lila.nl wordt beheerd door Willemijn Laan en Floortje Laan van rasalila.

Onze gegevens zijn:
Tweede Kostverlorenkade 67
1053 SB Amsterdam
KvK: 34320915

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, je inschrijft voor een les, een workshop, cursus, een kaartje koopt voor een show of een andere aankoop hebt verricht, wordt je gevraagd je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • Geboortedaum
  • Telefoonnummer
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • IBAN nummer

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van bevestigingsemails van inschrijvingen, aankoopbevestigingen, emailnotificaties rondom je gevolgde lessen en aankopen en (wanneer je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief) voor commerciële nieuwsbrieven. We doen dit alleen met de gegevens die we van je verkregen hebben bij het inschrijven voor een les of workshop of bij het inschrijven van de nieuwsbrief. Niet met gegevens die via onze contactformulieren binnengekomen zijn.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult worden gebruikt om te antwoorden op een contactaanvraag, contact met je te kunnen opnemen bij eventuele wijzigingen binnen ons rooster die voor jou van belang zijn. Als je een Intro Unlimited Maandkaart hebt; om contact met je op te kunnen nemen om naar je ervaring te vragen en je een aanbieding te kunnen doen. We slaan deze gegevens op in MindBody.

Jouw Gegevens bij rasalila

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van MailChimp.
De servers van MailChimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

rasalila & MindBody 

Bij het inschrijven voor lessen, workshops en cursussen worden je persoonsgegevens opgeslagen op de servers van MindBody. MindBody meldt hierover het volgende:
“MINDBODY stores all data in servers and backup servers located in the United States. MINDBODY has Privacy Shield certification which complies with GDPR regulations related to transferring data outside of the EU. Go here https://www.mindbodyonline.com/privacy-policy for a detailed explanation of how the Privacy Shield requirements align with the new GDPR guidelines.”

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de aankopen en inschrijvingen voor lessen/workshops etc zo snel en goed te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

Bij een betaling in MindBody van rasalila word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door rasalila niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor – en achternaam
    Om de juiste persoon in onze leslijsten te hebben staan.
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit adres gebruiken wij om te weten waar onze klanten allemaal vandaan komen.
  • Telefoonnummer
    Mochten wij je willen informeren over je inschriving of op het laatste moment gewijzigde informatie door te geven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • Geboortdatum
    Geboortedatum gebruiken we omdat we graag weten wat de gemiddelde leeftijd van onze klanten zijn zodat we daar een zo passend mogelijk aanbod voor geven. Daarnaast geven we soms een leuk verjaardagspresentje.
  • e-mailadres
    Bij elke inschrijving of aankoop ontvang je van ons een bevestiging per e-mail.
  • IBAN nummer
    Je IBAN nummer geef je alleen aan ons door via een SEPA incasso formulier in de studio of via het daarvoor bestemde inschrijformulier op onze website wanneer je een Membership afsluit die middels automatische incasso wordt betaald. Wij gebruiken je IBAN nummer alleen om het geld van je Membership te incasseren.

Beveiliging persoonsgegevens 

rasalila heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Cookies 

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Google Analytics

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.
Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Social Media

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten rasa-lila.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@rasa-lila.nl

Wijzigingen

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.
De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.