Aerial Yoga is een totaal nieuwe yoga ervaring.
Een doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga (ook wel antigravity-yoga genoemd). Zowel voor beginners als vergevorderde yogi’s een nieuwe yoga-ervaring.
Daar waar omgekeerde houdingen als hoofdstand op de mat yoga alleen voor gevorderden uit te voeren zijn, opent het doek in Aerial Yoga vele deuren voor iedereen; de mogelijkheden zijn eindeloos!
Je nieuwe partner – de hangmat – ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het gevoel van ruimte in je lijf geeft je vleugels en laat je letterlijk zweven.

Spelen met zwaartekracht
Tijdens het spelen met de zwaartekracht, bouw je met plezier aan kracht, souplesse, vertrouwen en balans en krijg je de massages van het doek er gratis bij. Met kinderlijke speelsheid, ga je jezelf nog verbazen waartoe je in staat bent. Handstand, salto achterover, je draait er je hand niet voor om.
Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.
Voor meer informatie over Aerial Yoga: www.aerial-yoga.nl

Kleding
Neem een shirtje met mouwtjes mee. Dit is prettiger voor je huid, maar ook voor de hygiëne.

Bij rasalila bieden we specifieke AerialYoga cursussen, en wekelijkse lessen aan.
Deze cursussen en workshops bieden verdieping aan binnen je AerialYoga practice. De wekelijkse lessen zijn all levels niveau

Zie het rooster hieronder