Dance-it-outBW

Dance It Out

In deze les gaan we op een mindfulle reis in ons lichaam, als ware het een dansmeditatie. Je hoeft geen prima ballerina te zijn, come as you are: het gaat in deze les om jouw proces.

Sensual-FlowBW

Sensual Flow

Wil je naast het trainen, stretchen en bewegen van je lichaam ook graag meer bewust contact maken met jezelf? Jouw vrouwelijkheid, lichaam, creativiteit, autonomie en sensualiteit? Kom naar Sensual Flow!

Burlesque2-BW

Burlesque

Amsterdam School of Burlesque presents: de kunst van het teasen, op een theatrale, sensuele, stijlvolle en komische manier. Voel je verleidelijk en krachtig, ontwikkel zelfvertrouwen en je eigen unieke stijl in een ontspannen sfeer.

YoniYoga_klein_effect

Yoni Yoga

Yoni Yoga is een nieuwe en krachtige vorm van vrouwenyoga. Speciaal ontworpen in samengang met de cyclus van de maan en de cyclus van de vrouwelijke energieën.

CarribeanDance_200x200B&W

Wine your waist (Caribbean Dance)

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te dansen als een Caribbean “gyal”? Om te whinen, je heupen te isoleren en ‘to shake that booty’?

EmbodiedFlowBW

Embodied Flow

We nodigen je uit om je sensualiteit aan te wakkeren, ontbrand je vrouwelijke energie en ervaar deze ‘embodied’ meditatie.

twerk BW

Twerk Dance

Wij gebruiken onderdelen van het twerken in deze Twerk Dance les; een perfecte booty en body workout!

Naast het trainen, stretchen en bewegen van je lichaam maken we tijdens de femininity lessen meer bewust contact met jezelf! Jouw vrouwelijkheid, lichaam, creativiteit, autonomie en sensualiteit….

Wat neem je mee naar een femininity les?
Trek gemakkelijk zittende kleding aan, waar je je goed in kunt bewegen, maar misschien wel met een vrouwelijke of sensuele touch? De lessen bij rasalila zijn op blote voeten.

Zo veel docenten en stijlen! Welke les moet ik meedoen?
Al onze docenten hebben je graag in hun les. Met je intro unlimited maandkaart kun je zo veel lessen en docenten uitproberen als je wilt. Op deze manier kun je zien welke docent en stijl het beste bij jou past. Laat jezelf verrassen! Omschrijvingen per stijl vind je in het menu onder ‘groepslessen’.