Dance-it-outBW

Dance It Out

In deze les gaan we op een mindfulle reis in ons lichaam, als ware het een dansmeditatie. Je hoeft geen prima ballerina te zijn, come as you are: het gaat in deze les om jouw proces.

EmbodiedFlowBW

Conscious Sensuality

I invite you to awaken your sensuality, ignite your feminine energy, and experience this moving meditation. Open up to yourself!

Burlesque2-BW

Burlesque

Amsterdam School of Burlesque presents: de kunst van het teasen, op een theatrale, sensuele, stijlvolle en komische manier. Voel je verleidelijk en krachtig, ontwikkel zelfvertrouwen en je eigen unieke stijl in een ontspannen sfeer.

YoniYoga_klein_effect

Yoni Yoga

Yoni Yoga is een nieuwe en krachtige vorm van vrouwenyoga. Speciaal ontworpen in samengang met de cyclus van de maan en de cyclus van de vrouwelijke energieën.

CarribeanDance_200x200B&W

Wine your waist (Caribbean Dance)

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om te dansen als een Caribbean “gyal”? Om te whinen, je heupen te isoleren en ‘to shake that booty’?

twerk BW

Twerk Dance

Wij gebruiken onderdelen van het twerken in deze Twerk Dance les; een perfecte booty en body workout!We beginnen met een warming up waar nadruk word gelegd op de billen, benen en buik, vervolgens gaan we door met een opzwepende choreografie.