Start feeling ALIVE – Kom uit je hoofd, daal neer in je lichaam!

Het leven van alledag speelt zich grotendeels af in ons hoofd. Terwijl onze gedachtes over elkaar heen tollen, schreeuwt ons lichaam om aandacht.

Ken je dat gevoel dat je je zelf verliest in je lievelingsliedje? Dat je niet meer nadenkt over danspasjes, maar dat je gewoon je lichaam je laat leiden? Dansen is een geweldige manier om je te helpen om de aandacht naar binnen te richten. Daar aangekomen begint de ontdekkingsreis: je sensualiteit, je vrijheid, je creativiteit… Het ligt allemaal opgeslagen in ons lichaam. Het heeft alleen jouw aandacht nodig om bevrijd te worden. Stel je open voor je eigen kracht en laat je vrouwelijke energie opnieuw stromen.

In deze les gaan we op een mindfulle reis in ons lichaam, als ware het een dansmeditatie. Je hoeft geen prima ballerina te zijn, come as you are: het gaat in deze les om jouw proces.

Door deze dansende meditatie kun je gedachten loslaten, gedachten die je belemmeren om een echte verbintenis aan te gaan met je vrouwelijke intuitieve gaven. Iedereen is welkom, behalve als je een man bent. Maar ben je een vrouw, kom vooral! Dance it out!

Bekijk deze video voor een indruk: